thomaslogo_copyright
    Thomas Weekend »

Thomas Weekend 29 mei t/m 1 juni 2014.

Tijdens het Thomas Weekend staat Het Spoorwegmuseum in het teken van de kinderheld Thomas de Stoomlocomotief. Speciaal hiervoor komt de enige echte Thomas locomotief uit Engeland over.

Ontmoet de echte stomende Thomas en zijn vriendjes Henry en Emily en ga op de foto met de Dikke Controleur. In het hele museum kun je spelen, bouwen, tekenen en knutselen met Thomas. Natuurlijk draait de nieuwste Thomas-film en wordt de Thomas musical opgevoerd.

Thomas op bezoek 2013 »

Flash not supported

thomas-annavkooij-0447thomas-annavankooij-1537spoorwegmuseum-thomas-weekend-2013_348spoorwegmuseum-thomas-weekend-2013_151-lrthomas_2013_foto_(7)spoorwegmuseum-thomas-weekend-2013_280
    Thomas Weekend 29 mei t/m 1 juni »

Koop Thomas tickets
    LET OP:

• Kies bij categorie voor 'Thomas Weekend'
    • De tijd op het ticket is de tijd van binnenkomst. Eenmaal binnen kun je tot sluitingstijd blijven!
    thomas_op_facebook
    Tickets »
    • De online voorverkoop is begonnen.
    • Het kan uitverkocht zijn. Koop daarom een kaartje online.
    • Een Thomas ticket kost €16,00 plus €1,00 reserveringskosten.
    • De tickets worden verkocht per tijdsblok. De tijd op het kaartje is de tijd van binnenkomst. Eenmaal binnen kun je tot sluitingstijd blijven.
    • Museumkaarthouders hebben gratis entree, maar reserveren is wel verstandig. Dit kost €1,00 (kies bij categorie voor 'Thomas Weekend Museumkaart)'.
    • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis en hoeven niet te reserveren.
    Veel gestelde vragen »
    Speelkleed »
    De treinen gaan aan de kant en midden in het museum ligt het grote blauwe speelkleed. Iedereen kan hier naar hartelust spelen en bouwen met Thomas speelgoed van Mattel! Iedereen? Nou ja, bijna iedereen want alleen kinderen mogen het speelkleed betreden!

Flash not supported

Voorlezers gezocht »
    Voorlezers
    We zijn op zoek naar vrijwilligers die de avonturen van Thomas de Trein willen voorlezen tijdens dit weekend.
    • Hou je van voorlezen?
    • Heb je affiniteit met kinderen?
    • Lijkt het je leuk om op één van de dagen in het Thomas Weekend voor te lezen?
    Meld je dan aan bij Veerle, via:
    v.v.d.zwaan@spoorwegmuseum.nl

Aanvullende info
    Wij verwachten de voorlezers (2 per dag) om ongeveer 09.45 / 10.00 uur in het museum.
    In de middag krijg je een lunchpakket van onze catering.

De Thomas boekjes worden verzorgd door Het Spoorwegmuseum. En voor een dag voorlezen ontvangt u van ons vier vrijkaarten voor het museum! Deze kaarten zijn een heel jaar geldig.
    Thomas Musical »
    Tijdens het Thomas Weekend kun je ook naar de echte Thomas Musical! Deze voorstelling wordt speciaal voor Het Spoorwegmuseum gemaakt door Van Hoorne Junior. Superleuk!
    Parkeren »
    De parkeerplaats van Het Spoorwegmuseum is snel vol. Parkeer daarom bij P+R Westraven (kosten €5,00 per dag). Daar vandaan rijden gratis pendelbussen naar Het Spoorwegmuseum.
    Kom met de trein! »

De parkeerruimte bij Het Spoorwegmuseum is zeer beperkt. Kom daarom met de trein! De pendeltrein rijdt ieder uur van Utrecht CS naar Het Spoorwegmuseum (station Utrecht Maliebaan). U kunt in deze trein gebruik maken van de OV Chipkaart.