Live muziek Winter Station 2022

Tijdens Winter Station, van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023, brengen ontelbare lampjes, kerstdecoraties en live muziek het hele Spoorwegmuseum in een romantische wintersfeer. Vanaf 16.00 uur kan je discoschaatsen!

24-12 en 30-12 Theaterkoor Marcello

Theaterkoor Marcello is een enthousiast gemengd koor dat al ruim 25 jaar zijn publiek verrast met uiteenlopende muziekstijlen. Van muzikale medleys tot modern klassiek, en van populair tot wereldmuziek, liefst met een vleugje theater. Speciaal in de decembermaand luisteren wij graag winterse evenementen op met een combinatie van traditionele Christmas Carols en bekende kerstliedjes.

25-12 en 28-12 The Cappuccino's

Dit leuke, vrolijke en akoestische duo speelt met liefde op Winter Station. De zanger-gitarist en een zanger-contrabassist zorgen voor een gezellige sfeer. Ze staan dicht bij het publiek, met veel interactie en humor. Het repertoire van The Cappuccino’s gaat van de jaren zestig tot nu!

26-12 en 1-1 Two Delight

Het Nederlands-Argentijnse duo ‘Two Delight’ had jarenlang een succesvolle muziekcarrière in Zuid-Spanje, en hebben hun werkterrein nu verlegd naar Nederland. Met een zeer uiteenlopend repertoire weet Two Delight het publiek te enthousiasmeren; van Caro Emerald tot Tina Turner, Golden Oldies, Country, Soul, Modern en Spaanstalige muziek.