Het Spoorwegmuseum is tijdelijk gesloten

Samenkomen op een spoorbreedte afstand!

Samenkomen op een spoorbreedte afstand! Het Spoorwegmuseum is niet alleen een leuk dagje uit voor gezinnen, het biedt ook een breed scala aan mogelijkheden voor zakelijke verhuur. Het museum is open voor publiek, ook kunnen we weer bedrijven ontvangen die een mooie locatie zoeken voor een vergadering, workshop, meeting of event. Dit alles binnen de regels van de 1,5 meter samenleving, in het Spoorwegmuseum houden we een spoorbreedte afstand!

Veiligheid en hygiëne

Het Spoorwegmuseum heeft veel oppervlakte en een groot aantal zakelijke en publieke ruimtes. De mogelijkheden voor bedrijven zijn dan ook divers, daarbij rekening houdend met alle maatregelen. Hierbij staat veiligheid en hygiëne altijd voorop. Zo kunnen we een zo kort mogelijke route maken van en naar de reserveringsruimte om zo min mogelijk mensen te passeren. Daarnaast is in elke ruimte desinfectie gel, wordt er meerdere malen per dag extra schoongemaakt en gebruiken we alleen papieren handdoeken. Ook onze cateraars zijn volledig voorbereid op de anderhalve meter regel en hebben de nodige maatregelen genomen om de catering goed en veilig te kunnen aanbieden.

Mogelijkheden

Het Spoorwegmuseum heeft 12.000 m2 oppervlakte, dit geeft legio kansen en mogelijkheden binnen de regels van de 1,5 meter samenleving. Al deze vierkante meters zijn beschikbaar, het gehele museum is ook exclusief af te huren voor jouw event. Wat te denken van een bijeenkomst op het museumplein, uitkijkend op alle bijzondere restauratiewagons uit Nederland, België en Duitsland die momenteel in het museum staan voor de expositie Tosti’s Truffels Treinen (t/m 15 november).

Het museum heeft de ruimte die veel bedrijven missen in hun kantoorpand. Dus wil je bij elkaar komen met je collega’s, maar biedt je eigen kantoor geen mogelijkheden daartoe? Een bijeenkomst op anderhalve meter in Wachtkamer 3de klasse, de Bedrijfsschool of het Strikkershuis is dan een uitstekend alternatief!

Tel daarbij op dat het Spoorwegmuseum een locatie is in hartje Utrecht met 200 parkeerplaatsen voor de deur, een eigen treinstation, gratis WIFI en altijd een extra beleving: museumbezoek zit bij de huur van de zaal inbegrepen. Ook kunnen we de bijeenkomsten live streamen voor eventuele externe deelnemers.

Afspraak

Voor een uitgebreide inventarisatie van wensen, beschikbaarheid en prijzen, staan namens het salesteam, Kim en Walter klaar!

We staan ook voor u klaar via sales@spoorwegmuseum.nl of 030-230 6289.