Unieke locatie

Het Spoorwegmuseum is niet alleen een leuk dagje uit voor gezinnen, het biedt ook een breed scala aan mogelijkheden voor zakelijke verhuur. Het museum is open voor publiek, ook kunnen we weer bedrijven ontvangen die een mooie locatie zoeken voor een vergadering, workshop, meeting of event. Dit alles binnen de actuele regels.

Mogelijkheden

Het Spoorwegmuseum heeft 12.000 m2 oppervlakte, dit geeft legio kansen en mogelijkheden. Al deze vierkante meters zijn beschikbaar, het gehele museum is ook exclusief af te huren voor jouw event. Wat te denken van een bijeenkomst op het museumplein, uitkijkend op alle bijzondere treinen.

Het museum heeft de ruimte die veel bedrijven missen in hun kantoorpand. Dus wil je bij elkaar komen met je collega’s, maar biedt je eigen kantoor geen mogelijkheden daartoe? Een bijeenkomst in Wachtkamer 3de klasse, de Bedrijfsschool of het Strikkershuis is dan een uitstekend alternatief!

Tel daarbij op dat het Spoorwegmuseum een locatie is in hartje Utrecht met 200 parkeerplaatsen voor de deur, een eigen treinstation, gratis WIFI en altijd een extra beleving: museumbezoek zit bij de huur van de zaal inbegrepen. Ook kunnen we de bijeenkomsten live streamen voor eventuele externe deelnemers.

Afspraak

Voor een uitgebreide inventarisatie van wensen, beschikbaarheid en prijzen, staan namens het salesteam, Kim en Walter klaar!