Buitengewoon vergaderen

Buitengewoon vergaderen

Vergaderen word vaak als saai gezien. Met zijn allen in een donkere, grijze ruimte zaken bespreken. Dat klinkt alles behalve inspirerend. Vergaderen zou gezien moeten worden als een kans om nieuwe doelen voor je bedrijf te bespreken of een frisse blik op de toekomst te verkrijgen. Om dat werkelijkheid te maken is een inspirerende vergaderlocatie nodig. Een plek waar brainstormsessies tot zijn volle potenties worden benut. Die bijzondere, unieke locatie is het Spoorwegmuseum.

Koninklijke wachtkamer

Als eerste potentiële vergaderruimte is er de koninklijke wachtkamer. Deze bijzondere wachtkamer is afkomstig uit 1974 van het gesloopte station Den Haag Staatsspoor. De koninklijke wachtkamer is onderdeel van de collectie en word zeer exclusief gebruikt voor onder andere besloten vergaderingen

Perron Oriënt Express

In deze sfeervolle ruimte is er plek voor een intieme vergadering met jouw team waarbij pitches en brainstormsessies de volle aandacht krijgen. Met wagons aan elke kant zit je als team tussen de treinen. Op dit perron in Parijs waar de Oriënt Express in de startblokken staan om te vertrekken kunnen maar liefst 60 personen plaatsnemen.

Wachtkamer 1e en 2e klasse

In deze bijzondere luxueuze wachtkamer wachten 100 jaar geleden de welvarende reizigers tot het moment hun trein het perron binnenreed. Om een vergadering organiseren in stijl is dit de meest geschikte ruimte. De wachtkamer 1e en 2e klasse is doelmatig voor kleinere groepen, tot 50 personen.

Wachtkamer 3e klasse

Word er een nieuw product gelanceerd in jouw bedrijf en wil jij dat in een mooie ruimte presenteren? De wachtkamer 3e klasse is daar de ideale ruimte voor, aangezien het voorzien is van audiovisuele middelen. Het is uitstekend voor grote groepen om neer te strijken voor een goede vergadering.