Het Spoorwegmuseum is tijdelijk gesloten

Smaaktest

Heb jij de smaaktest gedaan? Kijk dan hieronder voor de resultaten.

Tel eerst hoeveel tosti’s, truffels en treinen je hebt gekrast.

Meeste Tosti’s?

Dan ben jij het type ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Je houdt van lekker eten maar zonder al te veel poespas. Daarnaast ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Je staat altijd klaar om anderen te helpen en om hard te werken. En als je daarvoor beloond wordt met wat lekkers om te smikkelen, dan ben jij al gelukkig. Het liefst ga je met je rugzakje op de bonnefooi op reis, zien waar de wind je brengt.
Een Tosti type, die kun je goed vertrouwen!

Heb jij als meeste Truffels gekrast?

Dan ben jij het type dat wel van luxe en bijzonder houdt. Zelfs als je niet weet wat er op het menu staat, durf jij alles te proeven. Reizen doe jij het liefst in stijl en met de nodige comfort. Geld speelt daarbij geen rol en als je koffers door iemand anders gedragen kunnen worden…dan is dat natuurlijk alleen maar heel fijn! Je bent geïnteresseerd in andere landen, culturen, mensen en verdiept je daar graag in. Je hebt geen moeite om andere talen te leren en bent niet bang om vrienden in alle landen te maken. Reizen kan niet ver genoeg en een ding staat vast, het Truffel type….heeft ontzettend veel smaak!

Meeste Treinen?

Dan ben jij het type dat vooral heel blij wordt van alles dat met treinen te maken heeft. Eten? Ja, maar het liefst in een trein. Reizen? Ook ja, maar als het kan per trein en zo lang mogelijk. Jij kunt geen genoeg krijgen van het denderende geluid van de wielen over de rails. Je herkent veel treinen en droomt ervan om ooit zo’n ouderwetse treinreis zoals de Oriënt Express te maken….maar het liefst als machinist! Je zou bij voorkeur alles met treinen verzamelen en spoorkoeken eten, de hele dag. Je bent iemand van je woord en komt altijd op tijd. Het Treinen type, daar kun je op bouwen!

Gelijke stand tussen 2 plaatjes?

Dan ben je een type van heel veel smaken. Iemand die soms een kroketje eet, maar andere dagen als tussendoortje een toastje met kaviaar oppeuzelt. Iemand die gelukkig is op de camping in Zeeland, maar ook blij wordt van een overnachting in een chique hotel. Je houdt ervan om dingen te ontdekken en te leren en hebt heel veel verschillende interesses. Kiezen, dat hoeft van jou niet…alles is toch leuk! Met dit type mensen weet je het in ieder geval zeker: het leven is één groot avontuur en als we daar met de trein heen kunnen….dan is het nog leuker!