Hulpkrachten

Wat ga je doen?

Als Medewerker Publieksdienst heb je elke dag de kans om het bezoek van onze gasten tot een onvergetelijke ervaring te maken. In het museum verricht je operationele werkzaamheden zoals kassawerkzaamheden, toegangscontrole, het bedienen van de verschillende ‘werelden’ (attracties) en uiteraard zorg je ervoor dat je werkplek opgeruimd en schoon blijft.

Wanneer je het museum eenmaal kent, kun je ook worden ingezet voor het begeleiden van (zakelijke) bijeenkomsten, vergaderingen, congressen, ontvangsten en diners. Wanneer je wordt ingepland op de begeleiding van die (zakelijke) bijeenkomsten zorg je voor een vlekkeloze uitvoering van de verschillende bijeenkomsten.

De werktijden zijn variabel; zowel overdag als ’s avonds, doordeweeks, in het weekend, tijdens feestdagen en schoolvakanties. Je werkt in roosterdienst op basis van je beschikbaarheid.

Wie ben jij?

  • Je bent gastgericht, representatief, proactief, flexibel en accuraat;
  • Je bent op zoek naar een leuke en uitdagende baan naast je studie;
  • Je bent woonachtig op fietsafstand van het museum (Utrecht of directe omgeving);
  • Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar. Zowel overdag als in de avonduren;
  • Tijdens de kerstvakantie ben je gedurende twee weken vier dagen per week beschikbaar.

Wij bieden:

  • Een leuke en afwisselende baan in een bijzondere omgeving. Het museum betaalt per uur het wettelijk minimum(jeugd)loon + 7,5%. Het museum vergoedt geen reiskosten.
  • Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.spoorwegmuseum.nl om een indruk te krijgen.
  • Het Spoorwegmuseum wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Wij zijn een organisatie die ruimte biedt aan iedereen.

Interesse?!

Ben je op zoek naar een afwisselende functie in een unieke werkomgeving ?! Klik op de sollicitatiebutton en voeg jouw gegevens met CV en korte motivatiebrief uiterlijk voor 21 november a.s. toe. Bij vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Eliza Westerduin (P&O) via tel. nr. 030-230 62 99 of via e-mail hrm@spoorwegmuseum.nl.