Ontdek Techlab XL van 16 t/m 24 oktober!

Catering

Catering

In het Spoorwegmuseum vinden we het belangrijk dat je bijeenkomst op een goede en soepele manier verloopt. Catering is daarbij een belangrijk aspect. Het Spoorwegmuseum werkt daarom samen met drie verschillende cateraars. Aan jou de keuze welke cateraar het beste bij jou en je plannen past. We denken graag met je mee!

Vermaat

Vermaat is graag je culinaire gastheer binnen het Spoorwegmuseum. Als huiscateraar van het Spoorwegmuseum verzorgt Vermaat de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Van vergaderingen tot thematische feesten tot luxe walking dinners. Het realiseren van je event begint bij het in detail vastleggen van wensen, tot aan de vakkundige uitvoering op de dag zelf. Vermaat denkt creatief mee en zorgt gegarandeerd voor succes.

Maison van den Boer

Maison van den Boer opereert met een grote naamsbekendheid binnen Nederland, België en Duitsland. Het is een echt familiebedrijf, dat inmiddels al meer dan 100 jaar bestaat. Maison van den Boer zorgt voor optimale bediening van je gasten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken.

Nieuw: Oseven!
Stoer met een glimlach, brutaal met een kus. Dat de Oseven experience.

Bakx & Meijer

Bakx & Meijer is een leuke Utrechtse cateraar, die met passie en plezier samenwerkt met onze opdrachtgevers. Bakx & Meijer bestaat uit een jong en enthousiast team waarbij de Utrechtse nuchterheid aan de orde is. Niets is te gek, wij ontzorgen met liefde onze opdrachtgevers. Met onze creativiteit, ervaring en gastvrijheid denken we graag met je mee en zorgen we samen voor een mooie dag!