Catering

Catering

In het Spoorwegmuseum vinden we het belangrijk dat je bijeenkomst op een goede en soepele manier verloopt. Catering is daarbij een belangrijk aspect. Het Spoorwegmuseum werkt daarom samen met drie verschillende cateraars. Aan jou de keuze welke cateraar het beste bij jou en je plannen past. We denken graag met je mee!

Vermaat

Vermaat is graag jouw culinair partner binnen het Spoorwegmuseum. Als duurzame huiscateraar van het Spoorwegmuseum verzorgen wij de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Van congres tot thematisch feest en van streetfoodfestival tot luxe walking dinner. Het realiseren van jouw event begint bij het in detail vastleggen van de wensen tot aan de vakkundige uitvoering op de dag zelf. Maar wij kijken verder dan alleen de culinaire invulling, wij nemen namelijk ook styling, entertainment en culitainment voor onze rekening. We denken heel graag creatief met je mee en zorgen gegarandeerd voor een succesvol event!

Op het gebied van duurzaamheid zet Vermaat grote stappen. Wij zetten ons dagelijks in om de wereld van eten en drinken gezonder, duurzamer en socialer te maken. Dit doen wij door onder andere zoveel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers en zo verantwoord mogelijk in te kopen om voedselverspilling te voorkomen.

Maison van den Boer

Maison van den Boer opereert met een grote naamsbekendheid binnen Nederland, België en Duitsland. Het is een echt familiebedrijf, dat inmiddels al meer dan 100 jaar bestaat. Maison van den Boer zorgt voor optimale bediening van je gasten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken.

Wij zijn Qeet

Wij hebben een bewustere kijk op de voedselketen, en dan vooral de lokale voedselketen. Want Qeet deelt de smaken uit de buurt. Smaken van onze lokale leveranciers die we graag met jou delen op het mooie Spoorwegmuseum. Lokale smaken die passen bij jouw evenement, congres, beurs, bijeenkomst, vergadering, seminar, borrel, feest, teambuilding of festival. Benieuwd hoe wij dat doen? Check dan onze brochure.