De hele zomervakantie, t/m 1 september, zijn wij 7 dagen per week geopend. Tot snel in het museum!

Wachtkamer 1e & 2e klasse

In deze luxueuze ruimte wachtten ruim 100 jaar geleden 1ste klas reizigers op de komst van hun trein. Zij hadden veel betaald voor een kaartje en namen dan ook alleen genoegen met een even gerieflijke wachtkamer. Een topruimte om uw gasten te laten voelen dat zij voor u meer dan belangrijk zijn. De luxe wachtruimte in Wachtkamer 1e en 2e klasse geeft het gevoel alsof de welgestelde reizigers elk moment kunnen arriveren. De houten vloer, de bijzondere schouw en de barokke wandbekleding maken het tot een intieme ruimte voor een vergadering of borrel.

Beschikbaarheid

Vanwege een tentoonstelling is de wachtkamer 1e & 2e klasse niet beschikbaar vanaf 1 april 2024 tot en met 4 november 2024.

Kleinschalige bijeenkomsten

De locatie is zeer geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten tot 50 personen. Maar een kleiner gezelschap voelt zich ook thuis in deze ruimte; het is intiem en voelt niet te groot. De wachtkamer heeft uitzicht op de treinen aan het perron en geeft daarmee een echt Spoorwegmuseum- gevoel. In combinatie met de Bestelgoederengang, als cateringruimte, is de wachtkamer ideaal voor een compacte bijeenkomst. Ook de combinatie met het perron buiten is een mogelijkheid.

We staan voor je klaar

Heb je interesse om de Wachtkamer 1e & 2e klasse te huren of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Voor een uitgebreide inventarisatie van wensen, beschikbaarheid en prijzen staat ons salesteam klaar. Kim, Walter & Simone

Neem contact met ons op