Denderend dineren

Diner locatie

Een diner plannen, we doen het allemaal wel eens. Vaak kiezen we een restaurant welke iedereen makkelijk kan bereiken. In het centrum dus. Als je online zoekt naar een leuke plek kom je waarschijnlijk op restaurants uit waar je al tien keer eerder hebt gegeten. Inspiratie nodig? Wat dacht je van het Spoorwegmuseum als diner locatie! Heerlijk dichtbij, in het hartje van Utrecht en ook nog eens een industriële en sensationele locatie. Als jij dacht dat het Spoorwegmuseum alleen interessant was voor en leuk dagje uit, ontdek je nu dat ons museum veel veelzijdiger is dan dat.

Museumhal

De enorme oppervlakte van maar liefst 12.000 vierkante meter van de gehele Museumhal, met o.a. het Stoomplein en Vriendenplein zorgt voor oneindige event mogelijkheden.  Hier dineer je letterlijk tussen de locomotieven, rijtuigen en treinen wat een unieke sfeer met zich mee brengt.

Restauratiezaal

Zodra je deze zaal binnenloopt zal je mond openvallen van bewondering. De restauratiezaal is namelijk een en al luxe. Behalve de bordeauxrode muren en deftige stoelen heeft de ruimte ook een klassieke bar waar je gasten een hapje en drankje kunnen bestellen.

Loods Nijverdal

Dit is een voormalige goederenloods dat vol staat met relikwieën uit de spoorgeschiedenis. Leren terwijl je dineert. Mooier dan dat word het niet. Loods Nijverdal kan worden ingezet voor een diner, borrel of receptie van 60 tot 90 personen.

De Expo

Het eerste wat opvalt in De Expo is het beroemde Blauwe Bord uit het Centraal Station van Utrecht. Een echte blikvanger van je diner. Daarnaast kijk je ook uit op de Longmoor. De zwaarste, grootste en langste stoomlocomotief van het hele land. Een feest voor het oog.