Buitengewoon vergaderen

Buitengewoon vergaderen

Vergaderen wordt vaak als saai gezien; met zijn allen in een sombere kantoorruimte zonder daglicht plannen maken. Dat klinkt allesbehalve inspirerend. Vergaderen is juist een kans om nieuwe doelen voor je bedrijf te bespreken of een frisse blik op de toekomst te verkrijgen.

Om dat werkelijkheid te maken is een inspirerende vergaderlocatie nodig. Een plek waar brainstormsessies tot in hun volle potentie worden benut. Die bijzondere, unieke vergaderlocatie vind je in het Spoorwegmuseum.

Koninklijke wachtkamer

Maak kennis met de Koninklijke wachtkamer. Deze bijzondere wachtkamer is afkomstig van het in 1974 gesloopte station Den Haag Staatsspoor. In deze wachtkamer wachtte Koningin Wilhelmina op haar Koninklijke trein. De Koninklijke wachtkamer is onderdeel van de collectie van het museum en wordt zeer exclusief gebruikt voor bijvoorbeeld besloten vergaderingen

Perron Droomreizen

Deze sfeervolle ruimte is een ideale plek voor een intieme meeting met bijvoorbeeld een pitch of een brainstormsessie. De prachtige houten rijtuigen aan beide kanten van het perron zorgen voor de juiste sfeer; je waant je op een Parijs’ station waar de Oriënt Express klaarstaat voor vertrek. Het houten dinerrijtuig is origineel en stamt uit 1911. Het perron biedt plek aan maximaal 60 personen en is alleen te huur buiten de openingstijden van het museum.

 

Wachtkamer 1e en 2e klasse

In deze luxueuze ruimte wachtten ruim 100 jaar geleden 1ste klas reizigers op de komst van hun trein. Zoek je een stijlvolle ruimte voor een vergadering? Dan is dit de meest geschikte ruimte in het Spoorwegmuseum. De wachtkamer is zeer geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten tot 50 personen.

Vanwege een tentoonstelling is de wachtkamer 1e & 2e klasse niet beschikbaar vanaf 1 april 2024 tot en met 4 november 2024.

Wachtkamer 3e klasse

Wordt er een nieuw product gelanceerd in jouw bedrijf en wil je dat in een mooie ruimte presenteren? Dan is de wachtkamer 3de klasse ideaal. De zaal is ruim opgezet met mooie hoge ramen, een authentiek Mechels buffet en voorzien van audiovisuele middelen. Geschikt voor bijeenkomsten tot 120 personen.

Strikkershuis

Dit is de oude stationschefwoning van Bilthoven dat in 2015 moest wijken voor een tunnel. Het werd opnieuw opgebouwd op het museumterrein en geschikt gemaakt voor zakelijke bijeenkomsten. Een charmant vrijstaand huisje aan het spoor waar alle voorzieningen, zoals koffie/thee, audiovisuele middelen en toiletten aanwezig zijn. Perfect voor een vergadering, brainstorm of workshop voor maximaal 30 personen.

We staan voor je klaar

Venieuwd naar alle vergader-mogelijkheden? We kijken het liefst samen met jou naar de invulling van je evenement. Ons salesteam staat klaar voor al je vragen. Kim, Walter & Simone

Neem contact met ons op