De hele zomervakantie, t/m 1 september, zijn wij 7 dagen per week geopend. Tot snel in het museum!

De 11e editie: Dagje uit met Thomas

03 maart, 2020

De heldere lucht vult zich langzaam met stoom. Een hemelsblauwe met rode accenten gekleurde trein rijdt het museum met een vaart binnen. Kinderen staan aan weerszijde van het perron te zwaaien en te gieren. Het is namelijk niet zomaar een trein, het is Thomas de Stoomlocomotief! Voor de elfde keer op rij komt Thomas het Spoorwegmuseum binnenrijden voor een hartstochtelijke ontvangst. Dit jaar viert hij zijn 75ste verjaardag in het Spoorwegmuseum!

Spektakel

Een Dagje uit met Thomas is een heel spektakel voor de kinderen. Een feestelijke evenement van 4 dagen waarbij de kleintjes niet alleen Thomas ontmoeten, maar ook kunnen meedoen aan een reeks van leuke activiteiten. Kinderen kunnen uren doorbrengen op het megagrote speelkleed waar ze kunnen spelen met miniatuur versies van Thomas de Stoomlocomotief, meezingen met de Thomas sing-a-long en natuurlijk hun favoriete karakter uit de kinderserie ontmoeten: de Dikke Controleur.

Kom op stoom

Aangezien het niet de eerste keer is dat Thomas de Stoomlocomotief het Spoorwegmuseum binnenrijd, hebben wij vastgelegd hoe het er vorig jaar aan toe ging. Kom alvast op stoom met het Thomas filmpje!