Mogelijkheden

Zestien zalen; oneindig veel mogelijkheden

De combinatie van zowel klassieke als modern industriële ruimtes biedt ongekende mogelijkheden voor een evenement in het Spoorwegmuseum. Van congres, borrel en fotoshoot tot een personeelsfeest, teamuitje of vergadering. En wat te denken van een groot feest of diner in de museumhal, tussen de prachtige historische treinen en locomotieven?

Door het aanbod van maar liefst zestien verschillende zalen, is bijna álles mogelijk in het Spoorwegmuseum. We denken graag met je mee om van je evenement een succes te maken.

Wat maakt het Spoorwegmuseum uniek?

  • Centraal gelegen in het midden van het land;
  • 200 parkeerplaatsen op eigen terrein;
  • Met de pendeltrein naar het museum, stap uit op ons eigen station midden in het museum;
  • Unieke zalen met elk een andere sfeer;
  • Meer dan 16  subzalen;
  • Geschikt voor 10 tot 3.000 gasten;
  • Exclusief af te huren buiten openingstijden;
  • Extra beleving door unieke attracties, tentoonstellingen en exposities.

Audio Visueel

Je hoeft je zich geen zorgen te maken om de techniek bij je evenement in het Spoorwegmuseum. In veel van onze ruimtes zijn standaard audiovisuele middelen aanwezig en er is altijd een collega van het museum aanwezig om te helpen met het aansluiten van een laptop, het afstellen het geluid of overige zaken die betrekking hebben op de techniek. WIFI is kosteloos beschikbaar.

Mocht je een evenement organiseren dat meer technische ondersteuning nodig heeft, dan kan onze vaste techniekleverancier ACS Audiovisual je hierin ontzorgen.

Buitengewoon vergaderen

Om je vergadering extra bijzonder te maken is een inspirerende vergaderlocatie nodig. Een plek waar brainstormsessies tot zijn volle potenties worden benut. Die bijzondere, unieke locatie vind je in het Spoorwegmuseum.

We hebben verschillende buitengewone vergaderlocaties in het Spoorwegmuseum, waaronder de Koninklijke wachtkamer en wachtkamer 1e, 2e en 3e klasse in ons Maliebaanstation. Daarnaast is vergaderen ook mogelijk in de Centrale of het Perron Droomreizen of zelfs in een trein!

Teambuilding & Teamuitje

Teambuilding is belangrijk voor elk bedrijf of organisatie. Op deze manier leer je jouw collega’s of werknemers pas echt kennen. Ook verhoogt een dag vol teambuilding activiteiten de productiviteit op de werkvloer, omdat iedereen weet uit welk hout ieder persoon gesneden is.

Bestuur met je team in De Vuurproef  een trein, volg de speciale audiotour voor teams bij De Grote Ontdekking,of doe een van de speurtochten of games.

Door een rondleiding te boeken leer je alles over de geschiedenis van het spoor, dit maakt je teamuitje extra speciaal doordat je op plekken komt waar je alleen kan komen met begeleiding. Spannend!

Auto Presentatie

Bij het promoten van een nieuwe auto hoort een spetterend live-event. Zakelijke relaties, potentiële kopers en de pers willen de auto immers graag van dichtbij bekijken, foto’s maken en natuurlijk even achter het stuur plaatsnemen! En wat te denken van een feestelijke uitreiking van spiksplinternieuwe leaseauto’s voor de medewerkers van een bedrijf?In het Spoorwegmuseum is genoeg ruimte om auto’s, bestelwagens en vrachtauto’s zowel binnen als buiten te presenteren.

We staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? We kijken graag samen met je naar de invulling van je evenement. Ons Sales-team staat voor je klaar. Kim, Walter & Simone

Neem contact met ons op