Spoorweg Spelen

Kom naar de Spoorweg Spelen en ontdek of jij het in je hebt om lid te zijn van de spoorwegfamilie! Test je kennis, puzzelvermogen, kracht, snelheid, behendigheid, creativiteit en nog véél meer bij de verschillende levensgrote spellen in het museum.

Zo sterk als de stoker & zo snel als de kruier

Bij ieder spel bij de Spoorweg Spelen staat een ander spoorberoep centraal. Voor de verschillende beroepen heb je natuurlijk verschillende talenten nodig en bij de Spoorweg Spelen kun je ontdekken waarin jij uitblinkt! Ben jij meer van de kennis, puzzels, behendigheid, creativiteit óf snelheid?! En ben je net zo sterk als de stoker, zo snel als de kruier en zo slim als de rangeerder?

Nieuw!

Dit jaar zijn er twee nieuwe spellen toegevoegd aan de Spoorweg Spelen. Krijg jij de locomotief in de juiste loods als werkmeester en zorg je als baanwerker dat de spoorbaan er tiptop bij ligt?! Ook werken we dit jaar samen met game-producent Galaxy Grove; in hun game Station to Station bouw je als speler stations en verbind je deze aan elkaar.

Kom met het OV

Het Spoorwegmuseum heeft maar een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar, die snel bezet zijn. Ons advies is om met het OV naar Spoorweg Spelen te komen. Want hoe kan je dagje uit naar het Spoorwegmuseum beter beginnen dan met de pendeltrein?!

Openingstijden

Tijdens de meivakantie zijn we alle dagen open tussen 10:00 en 17:00, óók tijdens Hemelvaartsdag op 9 mei!

Treinen door de tijd