Vanwege een defect spoor tussen Utrecht Centraal en Utrecht Maliebaan rijdt de pendeltrein tot en met 9 december niet. Bekijk de bezoekersinformatie voor de bereikbaarheid van het museum met de bus en auto.

Tickets

Bezoek tijdens kerstvakantie & Winter Station

Wil je Winter Station bezoeken tijdens de kerstvakantie, tussen 23 december en 7 januari? Dan kan je een ticket kopen en/of reserveren via de Winter Station Ticketshop hier beneden. Reserveren is ook verplicht als je al een geldig entreebewijs hebt, zoals een Museumkaart, een VriendenLoterij VIP-kaart, of een kortingsbon zoals de Postcode Loterij Voordeelagenda of een eerder gekocht ticket van het Spoorwegmuseum. Groepskorting gaat niet via onze ticketshop, maar via deze pagina.

Je kan je tijdslot na reservering nog wijzigen en/of annuleren.  Je gekochte entreeticket kan je niet annuleren en blijft geldig. We sturen de reservering en/of tickets per mail toe.

Bezoek buiten kerstvakantie

Wil je het Spoorwegmuseum bezoeken buiten de kerstvakantie, dan is reserveren niet nodig en kan je een ticket kopen via de reguliere ticketshop hier beneden. Reserveren is ook niet nodig met de Postcode Loterij Voordeelagenda buiten de kerstvakantie.

Let op: vanwege een defect spoor tussen Utrecht Centraal en Utrecht Maliebaan rijdt de pendeltrein tot nader order niet. Bekijk de bezoekersinformatie voor de bereikbaarheid van het museum met de bus en auto.

Vanaf 23 december: Winter Station

Tijdens Winter Station brengen ontelbare lampjes, kerstdecoraties en een antieke carrousel het hele Spoorwegmuseum in een romantische wintersfeer. Met als absoluut hoogtepunt: schaatsen tussen de treinen! Reserveren is verplicht.

Lees meer over Winter Station 2023