Referenties

Referenties

Het Spoorwegmuseum leent zich perfect voor uiteenlopende bijeenkomsten. Van congres, feestavond, verenigingsdag tot diner of juist een vergadering met select gezelschap. Lees hier onder een aantal ervaringen van bedrijven die u voor gingen.

NS

‘Vorige week hadden we als NS een internationale groep gasten van andere spoorwegbedrijven.

Met deze mail wil ik je laten weten dat dit bezoek zeer geslaagd was. De complimenten van onze buitenlandse en NS collega’s!

Natuurlijk is het Spoorwegmuseum op zich al indrukwekkend, maar de persoonlijke aandacht en kennis van zaken van jullie coördinator en rondleiders van het Spoorwegmuseum en van cateraars maakten het tot een groot succes.

Dus: onze waardering en complimenten aan alle betrokkenen van jullie kant!’

NS

Solar

‘Dank voor alle goede zorgen op ons event.

Het opzetten en uitwerken hebben we als zeer prettig en professioneel ervaren en heeft gezorgd voor een fantastische avond. Het contact en de service van Vincent, Fenna, Pascal en Daan en de rest van het team was uitstekend! De gasten waren zeer onder de indruk van de locatie en het eten.

Zeker tot een volgende keer!’

Diner

‘Wij hebben een super avond gehad. Alles is volgens plan en wens verlopen. Er is goed voor ons gezorgd door Miriam en de catering was perfect. Goed verzorgd, alles in overleg en het eten was voortreffelijk. De rondleidingen waren ook erg goed.  Ik heb alleen maar compliment ontvangen, dus die zijn ook voor jullie. Het was een top avond.’

Karin Dahoe
KPN

Vrijwilligersdag

Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Twee derde van het aantal gasten kwam met de trein en vonden dat een bijzonder leuke mogelijkheid. Wachtkamer 3 werd ook als heel prettige ruimte ervaren. Over de catering waren wij ook tevreden.’

Prostaatkanker Vereniging

 

Wat een fantastische dag! Supergoed georganiseerd. Geweldig! Fijn dat er altijd iemand in de buurt is danwel bereikbaar bij vragen of hulp in welke vorm dan ook.

Zo een goed op elkaar afgestemde organisatie en planning, wordt daar gewoon blij van. Echt TOP! Mijn dochter was ontzettend blij met je grote verassing en was meteen begonnen met lezen van dit mooie boek. Heel gaaf!

Ontzettend bedankt en ook mijn dank aan je collega’s die deze dag mede mogelijk heeft gemaakt.
voi vereniging Osteogenesis Imperfecta

Avantium

We had a very good team building session at the Spoorwegmuseum. Personnel were very attentive and always available if something came up (for example, when I needed an extra parking ticket for a colleague which had not informed me). The tour through the museum was very professional and fitted perfectly with the meeting inspiration. The catering personnel were well educated, explained each dish (also in English), keep the area clean from used glasses/cuttlery and the food was of very high quality. Overall, I would strongly recommend the place for the organization of venues to other colleagues and friends.

Pauwels Congress Organisers

We zijn enthousiast over het Spoorwegmuseum en hoe de beide dagen verlopen zijn. De samenwerking vonden we erg prettig en het liep ook allemaal soepel. Jullie hebben mooie zalen met, buiten dat het een museum is en dus een openbaar gebouw, genoeg mogelijkheden voor bijeenkomsten.

De catering was ook prima verzorgd, voldoende en van goede kwaliteit, vriendelijk personeel.

De deelnemers waren enthousiast over de locatie omdat het natuurlijk een totaal andere omgeving is dan gebruikelijk.

Nogmaals hartelijk dank en tot een volgende keer.

PCO

Kennisnetwerk Informatie en Archief - KIA

Het historische karakter, de sfeervolle locatie en de professionele begeleiding vanuit het Spoorwegmuseum-evenemententeam hebben bijgedragen aan het slagen van ons symposium.

– Op 5 oktober 2023 organiseerde leden van het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) het symposium ‘Informatiebeheer in een wereld van data’ in het Spoorwegmuseum –

Offerte aanvragen

Uw bijeenkomst in het Spoorwegmuseum? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.